Hartelijk dank voor uw donatie!

 

Mocht u het op prijs stellen dat wij u verder op de hoogte houden van de ontwikkelingen van VaarKracht, dan kunt u hier uw contactgegevens invoeren!

Nogmaals hartelijk dank voor uw steun en wij hopen u snel te mogen ontmoeten.

Contact informatie

Kantoor

Westkade 447
1273 RP, Huizen

}

Te bereiken tussen

M-V: 9 uur – 17.30 uur 

v

Mailen of bellen

06 24 33 24 43
info@vaarkracht.nl

We horen graag van u!

15 + 8 =

Wat doet VaarKracht?

VaarKracht biedt een nautische belevenis aan mensen die leven met kanker. Mensen die de vreselijke diagnose net hebben gekregen en in afwachting zijn van het behandelplan. Mensen die al verder zijn of zelfs aan het eind van het behandelingsproces. En mensen die nauw verbonden zijn met een geliefde met kanker. Dat kunnen de partner of kinderen zijn, ouders, gouden buren, familie, verzorgers en vrienden. 

Een dag op het water zorgt ervoor dat mensen ‘even een moment geen kankerpatiënt‘ zijn.

De noodzaak van VaarKracht?

De strijd tegen kanker kent geen moment van rust. Als patiënt worstel je na je vonnis van onderzoek, naar behandeling naar hoop en van nieuw onderzoek naar berusting. Een emotionele achtbaan waarin je leven door medici lijkt te worden overgenomen en er geen moment meer is om even op adem te komen.

De energie van een ander perspectief is dan essentieel. Even een moment niet met de ziekte bezig zijn. De ruimte (her-)vinden om te resetten, de geest op te laden en zo weer de energie te vinden om door te gaan. Uit eigen ervaring weten wij hoe waardevol dat is in die intense strijd.

Fiscale voordelen aan uw gift?

Dit is zeker mogelijk. Vaarkracht is een zogenaamde ANBI (algemeen nut beogende instelling). Daarbij gelden de volgende fiscale voordelen: 

  • een ANBI hoeft geen successierecht of schenkingsrecht te betalen over erfenissen en schenkingen die de ANBI ontvangt in het kader van het algemeen belang.
  • uitkeringen die een ANBI doet in het algemene belang zijn vrijgesteld van het recht van schenking.
  • als een instelling door de Belastingdienst is aangewezen als een ANBI, kan een donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken, uiteraard binnen de daarvoor geldende regels (deze tekst is afkomstig van de website van de belastingdienst).
  • Meer informatie over fiscale onderwerpen? Bel met de Belastingtelefoon op 0800 – 0543 of kijk op http://www.belastingdienst.nl.
Kan ik een structurele bijdrage doen aan VaarKracht?

Jazeker, dit is zeer welkom!

Door uw bijdrage kunnen wij een investeringsplan maken voor de realisatie van één of meerdere waterhuizen. Zo kunnen we de frequentie en duur vergroten bij de hulp aan patiënten.

Neem hiervoor contact met ons op! We horen heel graag van u!