Steun VaarKracht

Elk uur komen er in Nederland 13 nieuwe kankerpatiënten bij.
Help VaarKracht om deze mensen een ander perspectief te bieden, waarin ze even een moment niet met de ziekte bezig hoeven te zijn. ‘Even een moment geen kankerpatiënt‘!

Help ons het WaterHuis te realiseren!

Samen kunnen we meer

Met uw steun kunnen we een eigen plek creëeren voor het broodnodige andere perspectief. Een plek waar iemand even geen patiënt is. Een eigen plek voor familie en mantelzorgers om samen te komen. Te genieten met elkaar van het water, het uitzicht en de rust. Volledig aangepast aan datgene wat de patiënt nodig heeft.

Elke woning kost in de staat zoals wij dat nodig hebben en volledig zelfstandig qua voorzieningen een bedrag van rond de €100.000,= incl. Interieur etc.

In ons ideale scenario ontwikkelen we een eigen stijl waterwoning. Direct herkenbaar als VaarKracht. Zeker als we dan meerdere huizen kunnen realiseren gaan de bouwkosten drastisch omlaag.

Meer weten? Mail Robert Rust! info[@]vaarkracht.nl | +31 6 5471 8647 .

Of kijk hieronder naar een selectie van de tegenprestaties als voorzet voor een gesprek over uw wensen en mogelijkheden.

Steun ons zakelijk of Privé!

Vanuit elk denkbaar verband

Vanuit saamhorigheid hebben we het afgelopen half jaar al diverse mooie acties zien ontstaan. Heel graag doen we een beroep op mensen, organisaties en andere verbanden die ons kunnen helpen met de realisatie van een grote ambitie!

We denken aan verbanden als:

  • De lokale ondernemers die zich verenigen en helpen met de realisatie van een waterhuis en als tegenprestatie hiervan gebruik kunnen maken als een soort ‘clubhuis’.
  • Het idee van ‘mienskip’ of ‘noaberschap’ waarin familiebedrijven, buurtorganisaties, mkb en gemeenten helpen met de realisatie.
  • Een jachthaven die investeert in een woning voor de verhuur en tevens een aantal dagen per week reserveert voor VaarKracht.
  • Gemeenten die een woning realiseren als ‘praathuis’ om met bewoners te sparren over lokaal te ontwikkelen beleid en op andere momenten beschikbaar gesteld kan worden aan ANBI’s als Vaarkracht.
  • Service clubs, netwerkverengingen of andere lokale en regionale verbanden die kunnen helpen met de realisatie in ruil voor een passende tegenprestatie.
9

Partnerships overzicht

Naast de mogelijkheid van founding father, zijn er nog een aantal mogelijke partnerships ontwikkelt voor het VaarKracht WaterHuis. Uiteraard lichten wij u dit graag verder toe.

9

Exclusieve Partner

Samenwerking 2 jaar
12 dagen per jaar
4 overnachtingen

9

Gold Partner

Samenwerking 2 jaar
10 dagen per jaar
3 overnachtingen

9

Partner

Samenwerking 1 jaar
8 dagen per jaar

Partnermogelijkheden

Zakelijke mogelijkheden

Een sponsorverbinding met VaarKracht ondersteunt ons doel om kankerpatiënten een moment zich geen patient te laten voelen. Daarbij zoeken we altijd naar mogelijkheden met meer-waarde voor iedereen.

Voor ons project van het WaterHuis zoeken we partners die naast het ondersteunen van ons werk voor kankerpatiënten het WaterHuis kunnen/willen gebruiken voor bijv. team-building, hei-dagen, het verrassen van buitenlands bezoek of andere zakelijke activiteiten.

 

Exclusief per WaterHuis

We zoeken per WaterHuis exclusief één founding father wiens naam dan ook verbonden wordt met het WaterHuis. Naast alle communicatieve aandacht voor de samenwerking in onze media, kan er daarnaast (in overleg) 3 weekenden en 20 dagen per jaar gebruik gemaakt van het ‘eigen’ WaterHuis.

Voor een groot aantal bedrijven zou een dergelijke sponsorverbinding budget-neutraal kunnen zijn, aangezien er geen  huur van externe locaties nodig is.

Hiernaast een verkorte weergave van onze tegenprestaties.

Supporters

Realisatie door samen

Geen club kan zonder supporters, geen organisatie zonder de bereidwillige medewerking van velen.

Voor het WaterHuis zoeken we dan ook supporters. Dat mogen ook supporters zijn die ons kunnen helpen met specifieke materialen en/of spullen voor het WaterHuis.

Graag maken we voor deze (en andere) supporters een maatwerk voorstel.

Tegenprestatie

Ooit stilgestaan wat een ‘teamdag op het water’ aan verfrissende perspectieven zou kunnen opleveren?  De impact die het VaarKracht WaterHuis heeft op de relatie met uw gasten?

Er zijn vele ideëen voor een tegenprestatie.  Zullen we een afspraak maken op een prototype van het VaarKracht WaterHuis?

 

9

Supporter

Gebruikmaken van het WaterHuis.
Overdag of een overnachting.
Tegen gereduceerd tarief.

9

Lid

Gebruikmaken van het WaterHuis.
Overdag.
Tegen gereduceerd tarief.

9

Maatwerk

Vertel ons waar u aan denkt.
Wat uw wensen zijn.
Wij maken een speciaal voorstel.

Een directe donatie aan VaarKracht is altijd welkom! 

Het is ontzettend fijn dat u VaarKracht wil helpen in onze steun aan kankerpatiënten. We weten uit eigen ervaring hoe fijn het is om even geen patient te zijn, even een dag op het water de sores vergeten. Hieronder vindt u enkele mogelijkheden om dat belangrijke werk te ondersteunen, want elk uur komen er in Nederland 13 kankerpatiënt bij! 

Wanneer u op de donatie link klikt, komt u direct terecht in de beveiligde omgeving van Mollie. Hier kunt u een betaling doen via de bank van uw voorkeur. Na de betaling komt u op een pagina van VaarKracht waarbij u uw gegevens, indien gewenst, kunt invullen. Zo kunnen wij u persoonlijk bedanken en eventueel op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen bij VaarKracht.

Mocht u hier vragen over hebben of ergens tegen aan lopen, neem dan vooral contact met ons op. Wij horen graag van u.

Ondersteun VaarKracht met €25,-

Met 25 euro kunnen wij een hapje en een drankje verzorgen tijdens een vaartocht. Enorm bedankt voor uw bijdrage!

€ 25,-

Ondersteun VaarKracht met €50,-

Met 50 euro kunnen we de onkosten voor een vaartocht betalen.
Enorm bedankt voor uw bijdrage!

€ 50,-

Doneer een bedrag naar keuze

Met elke bijdrage zijn wij enorm blij, klein of groot! Bij deze donatielink kunt u zelf het bedrag invullen!

€ ….. ,-

WaterHuis samen realiseren?

We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die passend zijn voor uw organisatie! Helpt u mee om kankerpatiënten even geen patient te laten zijn?

Wat doet VaarKracht?

VaarKracht biedt een nautische belevenis aan mensen die leven met kanker. Mensen die de vreselijke diagnose net hebben gekregen en in afwachting zijn van het behandelplan. Mensen die al verder zijn of zelfs aan het eind van het behandelingsproces. En mensen die nauw verbonden zijn met een geliefde met kanker. Dat kunnen de partner of kinderen zijn, ouders, gouden buren, familie, verzorgers en vrienden. 

Een dag op het water zorgt ervoor dat mensen ‘even een moment geen kankerpatiënt‘ zijn.

De noodzaak van VaarKracht?

De strijd tegen kanker kent geen moment van rust. Als patiënt worstel je na je vonnis van onderzoek, naar behandeling naar hoop en van nieuw onderzoek naar berusting. Een emotionele achtbaan waarin je leven door medici lijkt te worden overgenomen en er geen moment meer is om even op adem te komen.

De energie van een ander perspectief is dan essentieel. Even een moment niet met de ziekte bezig zijn. De ruimte (her-)vinden om te resetten, de geest op te laden en zo weer de energie te vinden om door te gaan. Uit eigen ervaring weten wij hoe waardevol dat is in die intense strijd.

Fiscale voordelen aan uw gift?

Dit is zeker mogelijk. Vaarkracht is een zogenaamde ANBI (algemeen nut beogende instelling). Daarbij gelden de volgende fiscale voordelen:

  • een ANBI hoeft geen successierecht of schenkingsrecht te betalen over erfenissen en schenkingen die de ANBI ontvangt in het kader van het algemeen belang.
  • uitkeringen die een ANBI doet in het algemene belang zijn vrijgesteld van het recht van schenking.
  • als een instelling door de Belastingdienst is aangewezen als een ANBI, kan een donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken, uiteraard binnen de daarvoor geldende regels (deze tekst is afkomstig van de website van de belastingdienst).
  • Meer informatie over fiscale onderwerpen? Bel met de Belastingtelefoon op 0800 – 0543 of kijk op http://www.belastingdienst.nl.
Kan ik een structurele bijdrage doen aan VaarKracht?

Jazeker, dit is zeer welkom!

Door uw bijdrage kunnen wij een investeringsplan maken voor de realisatie van één of meerdere waterhuizen. Zo kunnen we de frequentie en duur vergroten bij de hulp aan patiënten.

Neem hiervoor contact met ons op! We horen heel graag van u!